Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της μοναχής Ελισάβετ με τον Πέτρο στη σειρά, αλλά και τα όσα θα μαθευτούν για τον παιδικό της φίλο – Δείτε βίντεο

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μίλησε για τον ρόλο της Ελισάβετ στο «Μαύρο Ρόδο» και σχολίασε τη σχέση της δόκιμης μοναχής με τον Πέτρο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε αρχικά, στη σκηνή της απαγωγής που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου.

Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη σκηνή, γενικά όσες ημέρες ήμασταν στην αποθήκη ήταν δύσκολα τα γυρίσματα. Από τις χορογραφίες που κάναμε, τα κλάματα, ήταν μία δύσκολη κατάσταση αλλά περάσαμε πολύ ωραία. Θα δούμε πολλά περισσότερα από αυτό που είδαμε χθες στα επόμενα επεισόδια» είπε η πρωταγωνίστρια.

Όταν βγουν από την αποθήκη, η μοναχή Ελισάβετ αρχίζει να αλλάζει. Σύμφωνα με αυτό, είπε: «Υπάρχουν διάφορα που την κρατάνε, δεν θα χιμήξει στον Πέτρο κατευθείαν».

Όπως μοιράστηκε πρόκειται να γίνουν αποκαλύψεις που θα ξαφνιάσουν το κοινό για τον Γεράσιμο, ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι το «καλό παιδί».

Είπε αναλυτικά: «Θα μάθουμε πολλά για τον Γεράσιμο στα επόμενα επεισόδια που θα αλλάξει πολύ τη γνώμη του κόσμου»

Η απαγωγή θα φέρει μεγάλη αναταραχή στο Μοναστήρι και αυτό φαίνεται πως θα στρέψει την Ηγουμένη κατά της Ελισάβετ.

Αναφορικά με αυτό σχολίασε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Η Ηγουμένη θα είναι πιο σκληρή απ’ ό,τι την περίμενα εγώ προσωπικά γιατί όλο αυτό που θα γίνει στην αποθήκη θα προκαλέσει ένα χάος που θα φέρει δυσκολίες στο μοναστήρι και στις αδερφές. Δεν θα αντιδράσει τόσο μαλακά» και κλείνοντας τόνισε: «Θα δούμε και άλλες ανατροπές, δεν θα σας πω τι αλλά ο Γεράσιμος παίζει μεγάλο ρόλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr