Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησαν η Φωτεινή Αθερίδου και ο Χρήστος Κοντογεώργης, δύο από τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA, «Σχεδόν Ενήλικες».

Οι ηθοποιοί μίλησαν για την συμμετοχή τους στο νέο σίριαλ του καναλιού και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ένιωσαν τυχεροί για αυτή την συνεργασία με την ηθοποιό να δηλώνει πως έχει πολλά κοινά με την ηρωίδα που υποδύεται.

Η Φωτεινή Αθερίδου μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση για το αν θα έκανε ένα δεύτερο παιδί με την ηθοποιό να μην είναι αρνητική.

Η Φωτεινή Αθερίδου απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεύτερο παιδί ε; Ναι θα το ξανά έκανα, Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί αλλά τώρα θέλω να δουλεύω. Επειδή είμαι μοναχοπαίδι, ξέρεις θέλω πολλά παιδιά.». Όσο για το πως πήρε την απόφαση να κάνει το πρώτο της παιδί, η Φωτεινή Αθερίδου, εξομολογήθηκε: «Αναπάντεχα ήρθε, δεν το οργάνωσα, ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου.». Τέλος για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της πριν και μετά τον ερχομό του παιδιού της είπε: «Καμία σχέση αλλά με την καλή έννοια, Πως ήμουν; Τίποτα από αυτά.».

Δείτε το video.

Πηγή: parapolitika.gr