Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια, επιχειρηματία και influencer να είναι ζευγάρι με τον νεαρό τραγουδιστής

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη να είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή.

Μια φήμη η οποία φουντώνει διαρκώς, με την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να αποφεύγουν την παραμικρή δήλωση για την προσωπική τους ζωή.

Όταν μάλιστα η κάμερα του Star πλησίασε την ίδια τότε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μη δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση στον ρεπόρτερ.

Οι φήμες «φούντωσαν» όταν η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο μοιράστηκε μερικά πλάνα από το νέο της σπίτι, κυρίως από την κουζίνα της και εκτός από την αδερφή της και τον γάτο της τον Τίμο, υπήρχε και ένας ακόμη γάτος.

Ο γάτος αυτός ανήκει στον Ίαν Στρατή

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;» είχε πει η ίδια όταν οι ειδήμονες είχαν διακρίνει πως στο σπίτι της βρίσκεται το γατί του τραγουδιστή.

Το βράδυ της Τρίτης, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να κάνει ένα Q&A στο Instagram και ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε από τους followers της υπήρχαν και κάποια που αφορούσαν στην προσωπική ζωή της.

Η youtuber μάλιστα επέλεξε να δημοσιεύσει ένα από αυτά, το οποίο έγραφε: «Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους».

Πώς αντέδρασε η ίδια;

Πηγή: parapolitika.gr