Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η μικρή Ιόλη, η αγαπημένη κόρη του έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση που την χαρακτηρίζει ο ίδιος ως «Μπόνι και Κλάϊντ» – Δείτε για πρώτη φορά την κόρη του

O Φοίβος Δεληβοριάς και η σύζυγός του Βάσω Καβαλιεράτου είναι ζευγάρι εδώ και 12 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ιόλη Δεληβοριά.

Η ανάρτηση στο Instagram

Ο γνωστός καλλιτέχνης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με την κόρη του για πρώτη φορά και στη λεζάντα έγραψε: «Μπόνι και Κλάϊντ».

Η ηθοποιός Βάσω Καβαλιεράτου είχε μιλήσει το 2022 για την κόρη της, Ιόλη, και τον Φοίβο Δεληβοριά:

O Φοίβος διάλεξε το όνομα της κόρης μας

«Ήμασταν λίγο καιρό μαζί όταν ήρθε η Ιόλη. Εκείνος διάλεξε και το όνομα. Εγώ ήθελα πάντα να γίνω μαμά. Θα έκανα και μόνη μου ένα παιδί. Τα λέμε τώρα εκ του ασφαλούς, αλλά έτσι όπως νιώθω, θα το έκανα. Δεν αποκλείω να κάνω και δεύτερο παιδί. Ό,τι έρθει. Ο Φοίβος είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο κλασικός μπαμπάς. Οι μπαμπάδες με τα παιδιά κάνουν πράγματα που δεν κάνουν με τις μαμάδες. Δηλαδή εγώ τραβάω το πρακτικό πιο πολύ λούκι, οι μπαμπάδες παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ καλός μαζί της. Πάνε σινεμά, βλέπουν ταινίες. Τη διαβάζει με πολύ ευφάνταστο τρόπο. Οπότε καταλαβαίνεις έχουμε κι αυτό το ντιμπέιτ. “Μαμά έχω ιστορία, ο μπαμπάς πότε έρχεται; Βαριέμαι μαζί σου, με τον μπαμπά περνάμε τέλεια”».

Πηγή: parapolitika.gr