Η fake επιστολή στάλθηκε στις θυρίδες των βουλευτών από επιτήδειο

Λεφτά για τον προεκλογικό τους αγώνα υποσχόταν με επιστολή του προς τους βουλευτές ένας φαρσέρ, ο οποίος υπέγραφε ως Κωνσταντίνος Τασούλας.

 Η fake επιστολή στάλθηκε στις θυρίδες των βουλευτών από επιτήδειο, ο οποίος εμφανιζόταν ως ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

 Το απίστευτο της υπόθεσης πάντως είναι πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις βουλευτές που πείστηκαν από την επιστολή και έσπευσαν να ζητήσουν τα χρήματα για τον προεκλογικό τους αγώνα.

 Τι έγραφε η επιστολή του φαρσέρ

« Στα πλαίσια που μου δίνει ο Κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποιήσει μέχρι στιγμής ένα εκατομμύριο ευρώ από τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας», αναφέρει η επιστολή και επισημαίνει: «Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον διευθυντή του γραφείου μου κ. Βασίλη Νταβώνη και στον στενό μου συνεργάτη γενικό γραμματέα της Βουλής κ. Γιώργο Μυλωνάκη (κυρία Θεοδώρα Πετρούλα) εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών. Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια τις προτάσεις σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης».