Τα τρία νέα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την «Φάρμα», το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 που έρχεται το επόμενο διάστημα.

Ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της «Φάρμας» είχε το σημερινό «Πρωινό», το οποίο αποκάλυψε τα ονόματα των τριών νέων υποψηφίων «αγροτών» που συζητάνε με το κανάλι του Αμαρουσίου για την συμμετοχή τους στην εκπομπή.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, τα τρία πρόσωπα που δέχτηκαν τηλεφωνήματα από τον σταθμό είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η γνωστή επιχειρηματίας που διέπρεψε στις τηλε-πωλήσεις χαλιών, η χορεύτρια και ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου και ο Κώστας Γκρέκας, μοντέλο, ηθοποιός και τέως ποδοσφαιριστής.

Άγνωστο παραμένει σε ποιο βαθμό έχουν προχωρήσει ή συζητήσεις, αν έχει γίνει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με στελέχη του σταθμού και πότε ακριβώς θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Σημασία έχει πάντως πως, όπως επισήμανε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος τελικά στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα να δουλέψουν αφού, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε άλλες ομοειδής εκπομπές, δεν θα σέρνονται από καναπέ σε καναπέ.

Πηγή: parapolitika.gr