Η Φαίη Σκορδά εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού και μας ανάρτησε φωτογραφία.

Παρά το γεγονός ότι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα είναι αργία, οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά.

Σήμερα που δεν έχει εκπομπή, εκμεταλλεύτηκε την αργία η Φαίη Σκορδά η οποία πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Η Φαίη που νόσησε από τον κοροναϊό στην πρώτη καραντίνα το Μάρτιο του 2020, ευτυχώς χωρίς συμπτώματα είχε μιλήσει λίγους μήνες μετά στο Νίκο Χατζηνικολάου για την εμπειρία της λέγοντας ότι «δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου.

Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω.

Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Δεν το ξέρεις. Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί.

Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα τους το πω και πως θα το πω στα παιδιά μου».

Η Φαίη που πέρασε τις γιορτές με τους γιους της αλλά και καλή παρέα που δεν θέλησε να αποκαλύψει πόζαρε με τη μάσκα και τα γυαλιά της, δείχνοντάς μας το μπράτσο της, αμέσως μετά το εμβόλιο.

Πηγή: parapolitika.gr