Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος με ανάρτησή του υποστήριξε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και το Facebook απέκλεισε τον σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης του σίριαλ Άγριες Μέλισσες λέει με θάρρος και χωρίς να μασάει τα λόγια του, είπε την άποψή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Προχθές το βράδυ ο σκηνοθέτης υπερασπίστηκε με σθένος την ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μετά τα όσα ισχυρίστηκε για εκείνη στο υπόμνημά του, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Χθες το πρωί ο γνωστός σκηνοθέτης εμφανίστηκε και στο «Πρωινό», λέγοντας πως ήταν ανήθικο αυτό που έγινε εκ μέρους του ηθοποιού, δηλαδή, να σπιλώνει και να βάζει και τη γυναίκα του μέσα σ΄αυτό.

Χθες το βράδυ όμως κάποιοι έκαναν καταγγελία στο προφίλ του, κι έτσι ο σκηνοθέτης αποκλείστηκε από το Facebook.

Το γεγονός έκαναν γνωστό οι φίλοι του, που έγραψαν στο προφίλ του, «Εξ αιτίας της αναπαραγωγής υβριστικών σχολίων στο πρόσωπό του, το φμπ απέκλεισε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, Spiros Michalopoulos για 24 ώρες. Μόλις με ενημέρωσε.

Υπενθυμίζω ότι ο Σπύρος υπερασπίστηκε γενναία την Anna Maria Papaharalambous». Το FB απέκλεισε για 24 ώρες τον Spiros Michalopoulos γιατί υπερασπίστηκε το ήθος της Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έναντι της άθλιας συμπεριφοράς του Π. Φιλιππίδη.

Πηγή: parapolitika.gr