Η Βωβούσα που συνάντησε ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με εκείνη που θυμόταν 15 χρόνια πριν

Ο Κώστας Καραμανλής,σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ενημερωτικού site, epiruspost.gr, έκανε μια σύντομη εκδρομή στην Βωβούσα, το γραφικό και πανέμορφο χωριό του Νομού Ιωαννίνων

Σημειώνεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το Ζαγόρι πριν λίγους μήνες και είχε διαμείνει για ένα τριήμερο στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως, ο Κώστας Καραμανλής τόσο κατά την θητεία του στη θέση του πρωθυπουργού όσο και στα χρόνια που ακολούθησαν ήταν από τους πολλούς τακτικούς επισκέπτες της περιοχής.

Βρέθηκαν λοιπόν, για λίγες ώρες στη Βωβούσα, μαζί με τον Λευτέρη Ζαγορίτη και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον δήμαρχο, Ζαγορίου Γιώργο Σουκουβέλο και τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε θερμό κλίμα και έδωσε την δυνατότητα να συζητηθούν πολλά θέματα της Ηπείρου αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ο πρώην πρωθυπουργός στην συνομιλία που είχε με τον δήμαρχο Ζαγορίου δεν έκρυψε την χαρά του για την κατάσταση στην περιοχή.

Η Βωβούσα που συνάντησε ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με εκείνη που θυμόταν 15 χρόνια πριν.

Κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα «Πίνδος», που υλοποιήθηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία υποδομών αλλά και στην δικτύωση του ορεινού όγκου.

Μην ξεχνάμε, πως το πρόγραμμα ήταν όραμα του τότε υφυπουργού Χρήστου Φώλια και υλοποιήθηκε στην Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Πηγή: parapolitika.gr