Για την σχέση της με τον γοητευτικό δήμαρχο, Χανίων, Παναγιώτη Σημαντηράκη μίλησε για πρώτη φορά η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ παραδέχεται ότι είναι σε σχέση εκτός Αθηνών, ενώ περιγράφει και τα χαρακτηριστικά του ιδανικού για εκείνη συντρόφου. «Είμαι σε μία σχέση που δεν είναι στην Αθήνα.

Θα ήταν όμως εξίσου δύσκολο αν ήμασταν και οι δύο στην ίδια πόλη, δεδομένου του φόρτου εργασίας», αναφέρει και εύλογα προκύπτει ότι ο ιδανικός σύντροφος μιας σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας θα πρέπει να έχει σίγουρα κατανόηση. «Σίγουρα να έχει υπομονή, ουσιαστική παιδεία, μόρφωση και πολύ χιούμορ! Χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ζωή», αναφέρει.

«Δεν θέλω να συνεχίσω μόνη»

Στην ερώτηση αν ως μοναχοπαίδι ονειρεύεται μία οικογένεια με πολλά παιδιά, απαντά καταφατικά. Το ίδιο και στο αν θα υιοθετούσε ένα παιδί. «Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, δεν θέλω να συνεχίσω την ζωή μου μόνη. Δεν υπάρχει άγχος του χρόνου, ούτε κάποια πίεση από την οικογένειά μου». Όσο για το εαν συνδυάζεται η καριέρα με την οικογένεια; «Αν από τη θέση της υφυπουργού Εργασίας θεωρούσα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο, θα ήμουν σίγουρα πολιτικά αποτυχημένη».

Πηγή: parapolitika.gr