Η σύζυγος του πρωθυπουργού τονίζει ότι τα δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και στοχεύουν στην πολιτική υποβάθμιση του πρωθυπουργού δια του διασυρμού της ίδιας

Με εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Κώστα Βαξεβάνη απαντά η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, στα δημοσιεύματα του Documento, τα οποία η σύζυγος του πρωθυπουργού χαρακτηρίζει αναληθή και όπως υποστηρίζει εντάσσονται σε ένα γενικό πόλεμο λάσπης που έχει κηρυχθεί σε βάρος της ίδιας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Όπως αναφέρει το εξώδικο της κ. Μητσοτάκη, το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων είναι αναληθές, αναφορικά  με τη σχέση της με τη γαλλική εταιρεία που όπως τονίζει η ίδια έχει παραιτηθεί από τη διαχείρισή της εν λόγω εταιρείας από τις 3 Αυγούστου 2016.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επισημαίνει ότι τα δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και στοχεύουν στην πολιτική υποβάθμιση του πρωθυπουργού δια του διασυρμού της ίδιας.

Καταλήγοντας στο εξώδικό της η κ. Μητσοτάκη σημειώνει:

«Αλλά σας δηλώνω επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός μου, ότι θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια προς υπεράσπισης της τιμής, της ακεραιότητας, του κύρους και της αξιοπιστίας μου και αποκατάσταση της βλάβης που έχω υποστεί και θα υποστώ από την προσβλητική σας συμπεριφορά».

Στο δια ταύτα του εξώδικου η Μαρέβα Μητσοτάκη καλεί την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη να απόσχει από οποιαδήποτε νέα διάδοση προσβλητικών και δυσφημιστικών ισχυρισμών σε βάρος της.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, υποδεικνύοντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ως τον ενορχηστρωτή των επιθέσεων κατά της, Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. 

Η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού

Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχει δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Βαξεβάνη, ο οποίος έχει πρωτόδικα καταδικαστεί μια φορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν αγωγής της κυρίας Γκραμπόφσκι. Επίσης, τόσο η ίδια όσο και το Πόθεν Εσχες του Πρωθυπουργού έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά, όσο ελαχίστων Ελλήνων, από όλες τις αρμόδιες αρχές».

Παράλληλα τονίζεται ότι «ο κ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη, καταφεύγει δια των εντολοδόχων του, στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει: στο ψέμα και στη λάσπη, όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Καλογρίτσα, για το πώς στήθηκε το Documento, με τίνος χρήματα και με ποια εντολή. Αποκαλύψεις τις οποίες θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο.

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επισυνάπτει στην ανακοίνωση «τις εικόνες από τους εναγκαλισμούς το 2015, το βράδυ των εκλογών του Ιανουαρίου, αμέσως μετά την ομιλία Τσίπρα και από τα κοινά γλέντια Βαξεβάνη – Πολάκη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία τίνος εντολοδόχος είναι ο δήθεν ανεξάρτητος δημοσιογράφος».

Δείτε ΕΔΩ το εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη κατά του Κώστα Βαξεβάνη