Με εξώδικο κατά του δημοσιογράφου και «τακτικού συνομιλητή του Αλέξη Τσίπρα», Κώστα Βαξεβάνη, θα «απαντήσει» η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, μετά την ψεύτικη ανάρτηση του δημοσιογράφου για δήθεν επίσκεψή της στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Βαξεβάνης εμφανίζει ως σημερινή την επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο η οποία ωστόσο είχε γίνει στις 8 Οκτωβρίου του 2019, δηλαδή 16 μήνες πριν!

Διευκρινίζεται μάλιστα στην ανακοίνωση ότι η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, θα απαντήσει με εξώδικο στον δημοσιογράφο και εφόσον ο ίδιος δεν παραδεχθεί ότι η ανάρτησή του ήταν ψεύτικη θα καταθέσει αγωγή

 Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

 Δηλαδή 16 μήνες πριν!

 Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» .