Έξαλλος έγινε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ανακαλύπτοντας πως στο διαδίκτυο πωλείται μπλούζα με τον ίδιο και… υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο και… στόχο τη Γερμανία. Μάλιστα στην μπλούζα υπάρχει και η λεζάντα «Fuck you Germany».

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία που έχει δημιουργήσει και πουλάει το παραπάνω μπλουζάκι είναι η γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής, amazon, και αναφέρεται στην περίοδο όπου ο Γιάννης Βαρουφάκης ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 με ανάρτησή του στο Twitter έκανε γνωστό πως ζήτησε από τη γνωστή εταιρεία να αποσυρθεί το εν λόγω t-shirt με τον ίδιο να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με υβριστική λεζάντα για τη Γερμανία και δηλώνει πως το κόμμα του είναι πανευρωπαϊκό άρα και περήφανα Γερμανικό.

«Μόλις είδα αυτή την προσβλητική διαφήμιση στο AMAZON-IT Το DiEM25 ήρθε αμέσως σε επαφή με την Amazon απαιτώντας την απόσυρσή του. Είμαστε ενιαίο πανευρωπαϊκό, διεθνιστικό κίνημα, άρα ΚΑΙ (περήφανα) Γερμανικό. Τέλος στην αλληλοδαιμονοποίηση των λαών!»

amazon-varoufakis

Πηγή: parapolitika.gr