Την ομορφότερη φάση της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Η Μαρία Ηλιάκη σε λίγες μέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, όμως οι διαδικτυακοί της φίλοι, την «έβγαλαν» από τα ρούχα της.

Τι συνέβη και στα νέα της stories ήταν εμφανώς εκνευρισμένη μαζί τους;

Όπως η ίδια αποκάλυψε της στέλνουν συνέχεια μηνύματα τύπου «απόλαυσέ το τώρα που μπορείς» και άλλα τέτοια!

Η Μαρία μέσα από το βίντεο της απευθύνθηκε σε εκείνες ζητώντας τους να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα με τέτοιο περιερχόμενο γιατί έχει τρομοκρατηθεί.

«Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα… με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς, δεν μπορώ να διαβάζω άλλο: «κοιμήσου τώρα που μπορείς, ζήσε τώρα που μπορείς, κάνε τώρα που μπορείς….

Ένα μωρό θα έρθει. Θα το αντιμετωπίσει η κάθε μέλλουσα μαμά όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει. Μην στέλνετε μηνύματα στις μέλλουσες μαμάδες σχετικά με το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Δηλαδή πραγματικά όχι άλλο. Φτάνει», είπε και φάνηκε πως έχει εκνευριστεί.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και η ευτυχία της δεν κρύβεται.


Λίγες ώρες πριν η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, στην οποία ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της.

Πηγή: parapolitika.gr