Η γνωστή αθλητικογράφος απάντησε σε μία follower της που σχολίασε πως «εφόσον εκείνη και ο Βασάλος κάνουν διακοπές χωριστά, αυτό σημαίνει πως δεν είναι πια μαζί»

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στον Άγιο Δομίνικο, κατά τη συμμετοχή τους στο Survivor δεν εμφανίζονται μαζί τελευταία, ενώ αποφεύγουν τα κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Δείτε ακόμη: Βαλαβάνη – Βασάλος: Η πρώτη κοινή εμφάνιση τους μετά τις φήμες χωρισμού (Εικόνες)

Μέχρι στιγμής, έχουν αποφύγει να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τη σχέση τους, όμως το γεγονός ότι περνούν ξεχωριστά και τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ένα σχόλιο κάτω από μια ανάρτησή της, όμως προκάλεσε την αντίδραση της γνωστής αθλητικογράφου. «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε.

Τότε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να «λύσει» τη σιωπή της, απαντώντας της: «Δεν ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας μας φίλη μου! Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Δείτε την απάντηση της Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr