Κάποια στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν δώσει μια «πρόγευση» των προθέσεων του πρωθυπουργού στον γνωστό δημοσιογράφο

Bέβαιη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr. Όπως αναφέρει η στήλη, ορισμένοι λένε ότι ήδη κάποια στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν δώσει μια «πρόγευση» των προθέσεων του πρωθυπουργού στον γνωστό δημοσιογράφο. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον δύο συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, που βρίσκονται εντός Μαξίμου, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Ευρωβουλή.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Πριν από καμπόσο καιρό σάς είχα αποκαλύψει κάτι (πρώτες) συζητήσεις που είχαν γίνει και συνδέονταν με την πιθανότητα να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης δημιουργεί νέες εκλογικές περιφέρειες στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο, να θεωρείτε βέβαιη τη συμμετοχή (μεταξύ των άλλων) και του πασίγνωστου συναδέλφου. Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι ήδη κάποια στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό έχουν δώσει μια πρόγευση των προθέσεων του αρχηγού στον Αυτιά. Από κει και πέρα, τουλάχιστον δύο συνεργάτες του προέδρου Κυριάκου (που βρίσκονται εντός Μαξίμου) ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Ευρωβουλή.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr