Συνεχίζει την πετυχημένη συνεργασία της, με τον μετρ των μεγάλων σουξέ, Μιχάλη Τουρατζίδη,

Συνεχίζοντας την πετυχημένη συνεργασία της, με τον μετρ των μεγάλων σουξέ, Μιχάλη Τουρατζίδη, που μαζί με τη Βίκυ Γεροθόδωρου, υπέγραψαν το προηγούμενο τραγούδι της , με τίτλο «Θα με Ζητάς», που ξεπέρασε το 1.300.000 προβολές στο Youtube, επιστρέφουν δυναμικά, με το «Όχι, Ευχαριστώ», σε μουσική, Μιχάλη Τουρατζίδη, και στίχους της Jenny Tsiko!

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που χρόνια τώρα, υμνεί την ελληνική μουσική και την αγάπη της για την Ελλάδα, μέσα από τα τραγούδια της, απογειώνει τον ρυθμό, με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή της.

Ζώντας στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, η όλη παραγωγή του βιντεοκλίπ, δεν θα μπορούσε, να μην είναι, χολιγουντιανών προδιαγραφών. Έχοντας στο πλευρό της, τον παραγωγό της, Mario Pappas, και μία σπουδαία ομάδα, αμερικανών συνεργατών, το οπτικό αποτέλεσμα, όπως και το μουσικό είναι , ξεσηκωτικό.

Εξασφαλίσε μάλιστα  ως συμπρωταγωνιστή της, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, που γυρίστηκε στο Μαϊάμι, το διάσημο αμερικανό μοντέλο και ηθοποιό Jason McAlister, που εξίσου, κλέβει την παράσταση.

Πηγή: parapolitika.gr