Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και ένιωσε αμήχανα όταν είδε την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια της Μολδαβίας!

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ που εκπροσωπεί την Κύπρο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και ένιωσε αμήχανα όταν είδε την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια της Μολδαβίας

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Όταν είναι να πάμε στο στάδιο ξυπνάμε γύρω στις 4 παρότι η πρόβα μας ήταν στις 10. Τώρα που έκανα την πρώτη πρόβα νιώθω πολύ καλύτερα και περιμένω τη δεύτερη που είναι αύριο. Έχω μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί περάσαμε την πρώτη κρυάδα και τώρα νιώθω ότι θέλω να ξαναπάω στη σκηνή. Με άγχωσαν αρκετά τα δυο ατυχήματα που είχαμε στην πρόβα. Δε θέλω να σταθώ σε αυτά, προσπαθώ να τα ξεχνάω αυτές τις μέρες γιατί θέλω να πάμε μπροστά. Κόπηκε το τσαντάκι με το μικρόφωνο στο φόρεμα και θα το ξαναράψουμε»!!

Όσον αφορά τον αγαπημένο της Mike τόνισε: «Ο Mike έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στη Eurovision, από τότε που ήρθα εδώ είναι συνέχεια με την ανυπομονησία να δει πως τα πάω και με καθησυχάζει. Είναι κάτι που το χρειάζομαι. Αυτό το διάστημα βρισκόμασταν με μάσκες και αραιά. Δεν είναι πολύ ωραίο να μην είσαι άνετος με τον σύντροφό σου».

Και τέλος δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν είδε την εμφάνιση της Μολδαβίας, αφού η ομοιότητά της τόσο στο ρούχο όσο και στο χτένισμα είναι εμφανέστατη!

 

Πηγή: parapolitika.gr