Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται μόνη της στη σκηνή με ένα μακρύ, ασημί-λευκό φόρεμα, το οποίο έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Τρίτη 10 Μαΐου η Αμάντα Γεωργιάδη θα διαγωνιστεί με το «Die Together» στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. 

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε χθες για το Τορίνο της Ιταλίας και το μεσημέρι της Κυριακής η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olympico και πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα, ερμηνεύοντας το κομμάτι, «Die Together».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα της Αμάντα Γεωργιάδη και το χρωματικό αποτέλεσμα θυμίζει αρκετά την Ελλάδα. Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται μόνη της στη σκηνή με ένα μακρύ, ασημί-λευκό φόρεμα, το οποίο έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Τον σχεδιασμό του σκηνικού έχει αναλάβει ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ την επιμέλεια και σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας, υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision

prova
prova2
prova3

«Die together», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η Αμάντα Γεωργιάδη διηγείται το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Die together». Με φόντο το μοναδικό τοπίο της ακριτικής Σύμης, όπου έγιναν τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας επέλεξε να μη δημιουργήσει μια συνηθισμένη πλοκή που έχουν συνήθως αντίστοιχα βίντεο κλιπ, αλλά να εστιάσει με τον φακό του στις τόσο διαφορετικές στιγμές και στα συναισθήματα που κρύβει κάθε σχέση.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ένα νεαρό ζευγάρι που επισκέπτεται το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Όμως, αυτή τη φορά όλα είναι διαφορετικά. Τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές εναλλάσσονται με την πίκρα, την απογοήτευση και τη ματαίωση που αποτυπώνεται στο βλέμμα όλων μας, όταν συνειδητοποιούμε ότι μια σχέση τελειώνει.

Το σπάνιο, αλλά και τόσο εντυπωσιακό τοπίο της Σύμης, που αποτυπώνεται με εξαιρετικό τρόπο στο βίντεο κλιπ, μοιάζει να είναι ο τρίτος χαρακτήρας της ιστορίας.

Πηγή: parapolitika.gr