«Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», υποστηρίζει ο επικεφαλής των Maneskin

Ύστερα από περίπου τέσσερις δεκαετίες η Eurovision
επιστρέφει στην Ιταλία κι αυτό οφείλεται στο συγκρότημα Maneskin, το οποίο κατάφερε κυρίως χάρη στις ψήφους του κοινού να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό!

Την ίδια στιγμή όμως έχει ξεσπάσει σάλος με τις φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Νταμιάνο Νταβίντ να κάνει χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που στηρίζουν τις εν λόγω φήμες στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη του ιταλικού γκρουπ, ο Νταμιάνο δήλωσε: «Δεν κάνω ναρκωτικά, παρακαλώ μη λέτε τέτοια πράγματα» απαντώντας σε ερώτηση για την τηλεοπτική εικόνα που έγινε viral δείχνοντάς τον να σκύβει στο τραπεζάκι του green room. «Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», πρόσθεσε.

Οι Μaneskin δήλωσαν με ανάρτησή τους ότι αισθάνονται θιγμένοι από τον θόρυβο που έγινε, ότι δεν παίρνουν ναρκωτικά, είναι σαφώς εναντίον τους και είναι διατεθειμένοι να υποβληθούν σε τεστ γιατί δεν έχουν να κρύψουν τίποτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε, σύμφωνα πλέον με τους διοργανωτές του ευρωπαϊκού φεστιβάλ τραγουδιού της EBU, ότι ο Νταμιάνο πρόκειται να υποβληθεί οικειοθελώς σε έλεγχο με την επιστροφή του συγκροτήματος στην Ιταλία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr