Στόχος τους είναι να φωτογραφηθούν και να προωθήσουν τη Ρόδο στο εξωτερικό

Η φετινή  αποστολή των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS είναι η μεγαλύτερη που κατέβηκε ποτέ στη Ρόδο, αφού ο αριθμός των φιναλίστ και της παραγωγής θα ανέλθει στα 40 άτομα.

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas θα βρεθούν στη Ρόδο στις 23 Αυγούστου 2022 και θα παραμείνουν στο πανέμορφο αυτό νησί για επτά ημέρες , αφού στόχος τους είναι να φωτογραφηθούν και να προωθήσουν τη Ρόδο στο εξωτερικό, ως τουριστικό προορισμό για το 2023.

Με γνώμονα να τονιστεί η ομορφιά της Ρόδου αλλά και να αναδειχθεί ιστορία και ο  πολιτισμός του νησιού τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas έχουν ετοιμάσει μια σειρά από editorial concept για φωτογραφηθούν οι φετινές φιναλίστ.

Άλλωστε το όραμα  των Εθνικών Καλλιστείων είναι το «TAKE OUR HISTORY BACK» και η διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού, μέσω των διεθνών πρεσβευτών ομορφιάς του.

 Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas θα βρίσκονται στη Ρόδο, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ροδιακού Τουρισμού, την φιλοξενία τους ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το RODOS PALACE, το ΑΚΤΑΙΟΝ και το NOR.

Να σημειωθεί επίσης πως προς τιμή των καλλιστείων θα πραγματοποιηθεί και ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο NOR CLUB με τις φιναλίστ στις 26 Αυγούστου 2022.

Πηγή: parapolitika.gr