Ένα τεράστιο άγαλμα κόκορα κλάπηκε από εστιατόριο στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ

Ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ θέλει πίσω το γιγαντιαίο άγαλμα κόκορα, σήμα κατατεθέν του καταστήματός του, που την περασμένη εβδομάδα, κάποιος έκλεψε.

Μετά από αρκετές ημέρες χωρίς ίχνη του κόκορα, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Αρτάν Σαμπάνι αποφάσισε να προσφέρει μια αμοιβή για την επιστροφή του: 1.000 δολάρια και ένα δωρεάν γεύμα.

Ο Σαμπάνι δήλωσε στο Fox News ότι ανακάλυψε ότι ο κόκορας είχε κλαπεί, όταν ένας από τους τακτικούς πελάτες του τον ρώτησε αν είχε απομακρύνει το άγαλμα.

kokoras-agalma

Πήγα στην πόρτα και είδα ότι δεν υπήρχε, τόνισε.

Ο κόκορας ύψους 3,6 μέτρων και φάρδους 1,2 μέτρων ήταν τοποθετημένος στο έδαφος με δοκούς από ατσάλι.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε ότι μίλησε με την αστυνομία για την κλοπή, αλλά αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για φάρσα, δεν σκοπεύει να καταθέσει μήνυση.

Ωστόσο, εάν ο κλέφτης σκοπεύει να πουλήσει τον κόκορα για κέρδος, ο Σαμπάνι είπε ότι αυτή «αυτή είναι διαφορετική ιστορία».

«Είναι σημείο αναφοράς, είναι πραγματικά σημείο αναφοράς για την κοινότητα» είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για τον κόκορα. «Οι άνθρωποι οδηγούν έως εδώ και κάνουν στάση για να φωτογραφηθούν με τον κόκορα», είπε και συμπλήρωσε ότι αν δεν τον βρει θα αγοράσει άλλον.

Πηγή: parapolitika.gr