Φανερά ενοχλημένη με όσα ακούγονται για την εκπομπή της

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα μίας άλλης πρωινής εκπομπής, θέλησε να κάνει ένα σχόλιο – «καρφί» για τις αποχωρήσεις που έγιναν από τη δική της ομάδα φέτος το καλοκαίρι.

Η περσινή σεζόν τελείωσε με περίεργο τρόπο για το Love it, αφού ένας ένας οι συνεργάτες της αποχώρησαν από την εκπομπή.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την τέταρτη παραίτηση. Μία υπεύθυνη μοντάζ που έφυγε, ήρθε η επόμενη, έφυγε κι αυτή, μία κοπέλα που έκανε πρακτική επί πληρωμή, αποχώρησε κι αυτή και στη συνέχεια ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία αποχώρησε κι αυτός.

Το κλίμα είναι τεταμένο στην εκπομπή, ζητάνε πάρα πολλά πράγματα και είναι πολύ φυσιολογικό καθώς είναι μία πολύ δύσκολη σεζόν. Κάποιες φορές ο τρόπος είναι λίγο απότομος. Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν δεν άντεξαν αυτή την πίεση και αποχώρησαν. Όταν αποχωρεί ένας άνθρωπος που είναι πολλά χρόνια στον χώρο δημιουργούνται ερωτηματικά για τη συνεργασία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο πλαίσιο του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν και φέτος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, από το Love it αποχώρησε η makeup artist της παρουσιάστριας, Μαρία Παππά καθώς όπως όλα δείχνουν δεν τα βρήκε με το κανάλι στο οικονομικό κομμάτι.

«Εγώ δεν ξέρω για ποια πρόσωπα μιλάμε. Σε κάθε περίπτωση λέμε για το τι ακούγεται, να σας πω κι εγώ ότι πολλές φορές ακούγονται αποχωρήσεις ανθρώπων οι οποίες χρεώνονται σε παρουσιάστριες και παρουσιαστές και καμιά φορά δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως νομίζουμε. Λέω εγώ τώρα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πηγή: parapolitika.gr