Ο Ερρίκος Πετιλόν αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες παγκοσμίως όπως η Ούρσουλα Άντρες και η Στεφανία του Μονακό.

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής ο Ερρίκος Πετιλόν ο οποίος μιλώντας για τις εξαρτήσεις του παραδέχτηκε ότι «είχα πάντα την τάση να αγγίζω τα όρια, να φτάνω στα κόκκινα, με ερέθιζε αυτό» και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση που έχει σήμερα με τον γιο του.

«Ένα κομμάτι που κοιτάω να φροντίζω καθημερινά είναι να μη με μαστιγώνω, να με αγαπάω, αντιλαμβάνομαι ότι γινόντουσαν τόσα καλά και εγώ έκανα τόσα. Έχω μετανιώσει. Έχω έναν γιο 26 ετών, αστέρι.

Η σχέση μας είναι πολύ καλή, με συγχώρεσε. Δε μεγάλωσε μαζί μου, έκανα πράγματα στον εαυτό μου προς εκείνον για τα οποία θα έπρεπε να με συγχωρήσει.

Η σχέση μου μαζί του και με τη μητέρα του είναι άριστη. Η μητέρα του μου είχε πει ότι δε θα του πει τίποτα και ότι θα πρέπει να του μιλήσω εγώ για όλα. Πριν δυο χρόνια καθίσαμε και μιλήσαμε και του εξήγησα γιατί δεν ήμουν εκεί.

Τώρα μου λέει “ξέρεις κάτι, σε έχω συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί”. Συγκινούμαι που το λέω. Η ιστορία με τις εξαρτήσεις έχει τελειώσει. Δεν έχω πισωγυρίσματα πλέον, δεν έχω και τα περιθώρια.

Μεγάλωσα, αισθάνομαι κουρασμένος απ΄ όλα. Έκανα πολλά χιλιόμετρα, κουράστηκα». εξομολογήθηκε.

Επιθυμία του όπως είπε είναι να δουλέψει ξανά στην τηλεόραση. Είναι κάτι που του λείπει και θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτή. Τέλος, ο Ερρίκος Πετιλόν αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες παγκοσμίως όπως η Ούρσουλα Άντρες και η Στεφανία του Μονακό.

Πηγή: parapolitika.gr