Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα τον Αύγουστο στη Κύθνο, όταν η προπέλα φουσκωτού σκάφους ακρωτηρίασε δύο δάχτυλα από το δεξί της χέρι

«Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» είχε δηλώσει η Έρρικα Πρεζεράκου
, λίγες μέρες μετά το πολύωρο χειρουργείο και τη νοσηλεία της στο ΚΑΤ, όπου είχε μεταφερθεί από την Κύθνο με ακρωτηριασμένα τα δύο δάχτυλα του δεξιού της χεριού.

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου στη διάρκεια των διακοπών της, όταν ενώ κολυμπούσε η προπέλα φουσκωτού σκάφους την τραυμάτισε πολύ σοβαρά στο δεξί της χέρι. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά το μικρό της δάχτυλο δεν διασώθηκε, όχι όμως και ο παράμεσός της που αποκαταστάθηκε. Με μία τελευταία ανάρτησή της στο instagram πριν λίγες ώρες, η Έρρικα Πρεζεράκου κοινοποίησε την επίσκεψη της στην Παναγία της Τήνου, όπου βρέθηκε για να προσκυνήσει.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της: «Αν με γοητεύει κάτι στην ιστορία του Ιησού είναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , όταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναό του Πατρός του .. με όλη του την ορμή πέταξε έξω ότι δεν ήταν κατάλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του. Ας θυμόμαστε .. Η προστασία του “Οίκου μας” είναι μια ευλογημένη διαδικασία που ενδυναμώνει την κατανόηση ότι η καλοσύνη χρειάζεται να ξεκινάει από εμάς προς τα εμάς αρχικά… και μετά από εμάς προς τους άλλους . Η καλοσύνη δεν έχεα να κάνει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται .. ή να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλούς ? αλλά με μια κίνηση προς τους άλλους που προκύπτει μετά από μια δική μας εσωτερική πληρότητα, γαλήνη και αγάπη .. για όλα όσα είμαστε …Καλημέρα υπέροχα πλάσματα … πολύ σας αγαπώ».

Πηγή: parapolitika.gr