«Έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία»

Για πρώτη φορά, η Εριέττα Μανούρη μίλησε για την σχέση που διατηρεί εδώ και αρκετούς μήνες με τον Αναστάσιο Ροϊλό, ένα ζευγάρι που φαίνεται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι δύο ηθοποιοί και σύντροφοι πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» και το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Λαμπέτη η επίσημη πρεμιέρα.

Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης, η Εριέττα και ο Αναστάσιος μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και για πρώτη φορά αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους ερωτική σχέση.

«Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας προτείνανε μαζί», ανέφερε ο Αναστάσιος Ροϊλός.

Από την άλλη, η Εριέττα δήλωσε: «Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ».

Πηγή: parapolitika.gr