Πυρά κατά του Νίκου Μαδεμλή, πρώην Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και νυν Συριζαίου, εξαπολύει η πρώην βουλευτής του κόμματος Αννέτα Καββαδία
.

«Μπορεί, κύριε Μαδεμλή, έτσι να είχατε μάθει εκεί που ήσασταν. Πάρτε το όμως απόφαση πως η ψυχή και η καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και ο ριζοσπαστισμός συγκαταλέγεται αναμφίβολα μέσα σε αυτά. Αν σας ενοχλεί, το πρόβλημα είναι δικό σας. Όχι δικό μας…», σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Ολόκληρη η ανάρτηση 

Λοιπόν… Ως εδώ και μη παρέκει!!! Φαίνεται ότι κάποιους πολύ…προοδευτικούς, τους ξένισε η πρωτοβουλία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πλακάτ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ», μέσα στη Βουλή και επιδίδονται σε… νουθεσίες του στυλ : «Ο δημόσιος λόγος είναι αυτός που γράφει ιστορία, τα πανό τα κρατάει ο λαός, οι βουλευτές πήγαν εκεί όχι για χαπενικ αλλά για να ελέγχουν την εξουσία, να εκπροσωπούν το λαό, να εξηγούν τις σκοπιμότητες της υπαγορευμένης νομοθεσίας, να απαιτούν να πείθουν να ανατρέπουν». Και από κοντά η γνωστή καραμέλα «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι κόμμα εξουσίας, όχι διαμαρτυρίας».

Μπορεί, κύριε Μαδεμλή, έτσι να είχατε μάθει εκεί που ήσασταν. Πάρτε το όμως απόφαση πως η ψυχή και η καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και ο ριζοσπαστισμός συγκαταλέγεται αναμφίβολα μέσα σε αυτά.

Αν σας ενοχλεί, το πρόβλημα είναι δικό σας. Όχι δικό μας…

Πηγή: parapolitika.gr