Επίθεση στα δύο αυτοκίνητα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Βριλησσίων και πρώην υπουργού της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν σκίσει με ξυράφι τις κουκούλες των δύο αυτοκινήτων του που ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος μόλις διαπίστωσε την ζημιά, επικοινώνησε με την διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βριλησσίων και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Και τα δύο αυτοκίνητα του Αργύρη Ντινόπουλου είχαν δεχθεί επίθεση πάλι με «ξυράφιασμα» στις κουκούλες τους πριν από περίπου 10 ημέρες, αλλά με ζημιές μικρότερης έκτασης.

«Η ενόχληση ορισμένων για την πολιτική, δημοσιογραφική και αυτοδιοικητική δράση μου τους οδηγεί σε βάρβαρες ενέργειες που βεβαίως ουδόλως με φοβίζουν.Έχω εμπιστοσύνη προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης», δήλωσε για το περιστατικό ο ίδιος.

Ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης το πρωί της Τρίτης επικοινώνησε με τον Αργύρη Ντινόπουλο και του εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ενώ τον ενημέρωσε ότι η δημοτική αρχή πέρα από την απερίφραστη καταδίκη θα συνδράμει στην προσπάθεια των αρχών για εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: parapolitika.gr