Η ανακοίνωση του ηθοποιού

O Αντίνοος Αλμπάνης, μετά την περιπέτεια της υγείας του, με ένα post στο Instagram, μας ενημερώνει ότι επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Νιζίνσκι, η προφητεία της φωτιάς» του Χριστόφορου Χριστοφή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός γράφει στο post του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines. Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki  θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι».

Αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του ο Αντίνοος Αλμπάνης υπογραμμίζει ότι «έπειτα από 3 μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου. Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά». 

Και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει  όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν: «Αγαπημένοι μου φίλοι γεια! Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου».

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr