Βραβεύτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης

Στην περιρρέουσα μελαγχολία από την πανδημία είχε προστεθεί και η ματαίωση, επί τριετία, του παραδοσιακού παιχνιδιού της Μεγάλης Παρασκευής, Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός. Ωστόσο, η αναμονή έληξε στον Κορυδαλλό, αφού ο Βραδυποριακός, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού
, και ο Ταλαιπωριακός, οι βετεράνοι της Προοδευτικής, συναντήθηκαν για 54η φορά. 

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (14/4), οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής και έδωσαν συνέχεια σε ένα ραντεβού με μεγάλο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μία αναμέτρηση η οποία έχει ξεκινήσει από το 1961 και φέτος επέστρεψε μετά την πανδημία του κοροναϊού.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Προοδευτικής είχε την ευκαιρία να δει από κοντά μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου, με τις δύο ομάδες αρχικά να πραγματοποιούν διάφορες βραβεύσεις.

Ο σύνδεσμος βετεράνων της Προοδευτικής βράβευσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον διευθυντή ΕΚΕ της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα και να μεταφέρει τις ευχαριστίες και τις ευχές του ηγέτη του συλλόγου για Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, οι παλιές δόξες της Προοδευτικής βράβευσαν τον σύνδεσμο βετεράνων του Ολυμπιακού όπως και τους Δαρίβα, Γκαϊτατζή, Φρονιμίδη, Τζανετουλάκο, Κελεσίδη, Καραβίτη,, αλλά και τον Λάμπρο Τσεπεράκη εκ των ιδρυτών του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντίστοιχα βράβευσαν τους βετεράνους της Προοδευτικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3. Από πλευράς Ολυμπιακού τα γκολ σημείωσαν οι Λύγκος (2), Σιδέρης, ενώ από την Προοδευτική οι Τσακαβέλης (2), Τζαβάρης.

Πηγή: parapolitika.gr