Παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης κ. Αντώνιος Οικονόμου και ο Υπαρχηγός του ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ

Επίσκεψη στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) του Πολεμικού Ναυτικού στην Αγία Παρασκευή Αττικής επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδεύοντας τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Εσωτερική Αγορά Τιερρύ Μπρετόν. (ΣΔΑΜ).

thumbnail_3__1_

Κατά την διάρκεια της προαναφερθείσης επισκέψεως έγινε παρουσίαση από το προσωπικό του ΣΔΑΜ του Εθνικού Ιδιόκτητου Δορυφορικού Τηλεπικοινωνιακού Συστήματος «ΚΛΕΙΔΔΙ» και πραγματοποιήθηκε κρυπτοκαλυμμένη βιντεοκλήση με μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται σε επιχειρησιακούς πλόες στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

thumbnail_1

Παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου και ο Υπαρχηγός του ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, ο οποίος την ίδια ώρα ήταν στην τελετή επιδόσεως των ξιφών στους νέους/νέες Ανθυπολοχαγούς Στρατιωτικούς Γραμματείς μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.