Με την Γιάννα Αγγελοπούλου συνομίλησε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, μέσω τηλεδιάσκεψης, ενόψει και της αυριανής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ενημέρωσε την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για τις δράσεις και τον προγραμματισμό της Επιτροπής.

Η κ. Σακελλαροπούλου επισήμανε πως τα μέλη της Ολομέλειας είναι πολύ αξιόλογα και διατύπωσε τη συμφωνία της στον σχεδιασμό της Επιτροπής, το 75% του σχεδιασμού των δράσεων και των εκδηλώσεων να αφορούν παρακαταθήκη για το μέλλον και κληρονομιά του 2021 στις επόμενες γενιές.
«Μετά από όλη αυτήν την κρίση, ελπίζουμε οι δράσεις της Επιτροπής να δώσουν αισιοδοξία και χαρά στην Ελλάδα και τους Έλληνες», σημείωσε η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να συμμετάσχουν οι πολίτες της χώρας στο πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί και ζήτησε τη συνδρομή της Προέδρου της Δημοκρατίας. «Ως Πρώτος Πολίτης της χώρας και επιτυχημένη γυναίκα μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων», είπε χαρακτηριστικά

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στους εθελοντές, στο «Ημερολόγιο Δράσεων», το οποίο έχει δημιουργήσει η Επιτροπή, δεσμεύθηκε σε τακτική επικοινωνία και ζήτησε την κριτική και τις σκέψεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να αξιοποιηθούν στην προσπάθεια.

«Θέλουμε την άποψή σας. Θέλουμε να παρακολουθείτε τη δράση μας. Μην διστάσετε να μας ασκήσετε και κριτική» ανέφερε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».