Ακριβά πλήρωσε στο twitter την αλαζονεία της και την προκλητικότητά της η τέως Περιφερειάρχης Αττική; Κυρία Ρένα Δούρου.

Και αυτό γιατί ελάχιστα λεπτά μετά την αποστολή του sms από το 112 για μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, η κυρία Δούρου παρακολουθώντας το βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριο Λαζαρίδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, έσπευσε να σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Όποιος βλέπει τώρα Kontra Channel και Μακάριο Λαζαρίδη προτιμά να πάει από sms πολιτικής προστασίας»!

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Λαζαρίδη στην κυρία Δούρου. «Οι Έλληνες περιμένουμε ένα συγνώμη σας για τους 125 νεκρούς σε Μάτι και Μάνδρα έστω και με sms», ήταν η πληρωμένη απάντηση του κ. Λαζαρίδη.

Πολλοί ήταν οι χρήστες στο twitter που έσπευσαν να επικρίνουν την ανάρτηση της κυρίας Δούρου, εγκρίνοντας παράλληλα την επική τάπα – σφαλιάρα του κ. Λαζαρίδη στην τέως περιφερειάρχη.

Ωστόσο, η κυρία Δούρου δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε να προκαλεί, γράφοντας: «Ελάτε να μας εξηγήσετε τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες τώρα που θυσιάσατε τους νεκρούς και τον πόνο για να βγείτε εσείς βουλευτής και κάποιος άλλος περιφερειάρχης»!

Σκληρή ήταν και η δεύτερη τάπα – σφαλιάρα του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος της απάντησε: «Συγγνώμη θα ζητήσετε; Όλα τ’ άλλα είναι λόγια του αέρα! Η ιστορία σας είναι αιματοβαμμένη & αυτό δεν αλλάζει. Σας αφήνω με τις τύψεις σας. Αν έχετε!».

Η κυρία Δούρου, όμως, που νομίζει ότι ακόμη κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ελλείψει επιχειρημάτων, απείλησε τον κ. Λαζαρίδη με μηνύσεις και για συνάντηση όχι στα … γουναράδικα, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων!

Φυσικά ο κ. Λαζαρίδης, απάντησε στην προκλητική κυρία Δούρου, ρίχνοντάς της την Τρίτη επική τάπα – σφαλιάρα, ρωτώντας την: «Σε ποιές αίθουσες; Σε αυτές που στις 18/7/19 πήγατε και απολογηθήκατε εσείς; Αλήθεια θα μας θυμίσετε και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζετε;», ενώ στο τέλος – με ευγένεια είναι αλήθεια – τις ευχήθηκε «καληνύχτα και καλή τύχη».

Μακάριος – Δούρου: 3 – 0!

Πηγή: parapolitika.gr