Λαμπεροί καλεσμένοι!

Μία αξέχαστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι Έλληνες celebrities στο Grand Opening Party του εντυπωσιακού ”Amar” στη συμπρωτεύουσα. Στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν δεκάδες προσκεκλημένοι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης αλλά και πολλοί επώνυμοι που ταξίδεψαν ειδικά για αυτήν τη βραδιά. Signature cocktails, sushi combos ,shisha γεύσεις, οι πιο ξεχωριστές μουσικές επιλογές και ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων , που σήμαναν και επίσημα την έναρξη του “Amar” , απογείωσαν το εορταστικό κλίμα της βραδιάς.

Στο “Amar” κάθε βράδυ, τα vibes ανεβαίνουν, οι φωτισμοί χαμηλώνουν και μια feelgood ανεπιτήδευτη διάθεση, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς τα cocktails του βραβευμένου Bar Manager Sakis Stoilis , στον εντυπωσιακό χώρο που έχει επιμεληθεί ο Νίκος Αγγελίδης και να γνωρίσει μια αθέατη πλευρά της νυχτερινής διασκέδασης ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γιάννης Χρυσοστομίδης-Δημήτρης Παπαδόπουλος-Ζάχος Ζίφκος-Κατερίνα Στικούδη-Λάκης Γαβαλάς-Ελένη Τσολάκη-Χρήστος Γιάτσας-Αργύρης Τσιγκόπουλος-Γιάννης Καραχρήστος

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr