Τους ευχήθηαν λαμπερά πρόσωπα

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης και η σύζυγός του Τζούλια Κόλλια, εγκαινίασαν το νέο τους χώρο πλαστικής χειρουργικής και κοσμητολογίας στην καρδιά της Αθήνας.

 

To παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα της showbiz, του δημοσιογραφικού και του καλλιτεχνικού χώρου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους εντυπωσιακούς χώρους του “ΚΜ Plastic Surgery Clinic”, απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Χαράλαμπος Μακρυγιώργης-Ελένη Μακρυγιώργη-Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης-Τζούλια Κόλλια-Κωνσταντίνα Κόλλια-Κυριάκος Κόλλιας-Αντώνης Κόλλιας

Η κλινική επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής “ΚΜ Plastic Surgery Clinic” δημιουργήθηκε , με πολλή αγάπη, για να στεγάσει ένα όραμα ετών, το οποίο ενδυναμώνεται με την συνεχή εκπαίδευση και πρακτική της πλαστικής χειρουργικής χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογία. Κάθε θεραπεία επεμβατική ή μη αντιμετωπίζεται ξεχωριστά με βάση το τι επιδιώκει ο επισκέπτης στο ιατρείο ‘’KM Plastic Surgery Clinic’’.

Κύριο μέλημά του ιατρείου και προσωπικά του Δρ. Κωνσταντίνου Μακρυγιώργη είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελος σας. Για τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη και την Τζούλια Κόλλια, η τελειότητα είναι προσωπική ευθύνη και δεν έχει μια μορφή. Τελειομανείς εκ φύσεως , πάντα στο ιατρείο ‘’KM Plastic Surgery Clinic’’ , ο ιατρός και η ομάδα του εστιάζουν στο δικό σας όραμα , στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας και το πραγματοποιούν


 

 

 

 

 

Πηγή: parapolitika.gr