Πώς μπορεί να καλύψει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ μια διαφορά 13 ποσοστιαίων μονάδων αναρωτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών

Κόκκινο έπιασε η αντιπαράθεση  ανάμεσα στον Υπουργό Μεταφορών Κ. Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλη με αφορμή την τον αυτοκινητόδρομο Ε65.

Η αναφορά του Χρήστου Γιαννούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση να προκαλέσει εκλογές… προκάλεσε και τον Κ. Καραμανλή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών ανέφερε πως «στην κάλπη θα φανεί ποια ΝΔ υπάρχει» παρομοιάζοντας την κυβέρνηση με τον σκορπιό που δαγκώνει τον βάτραχο, που την ευεργέτησε. «Στην κάλπη θα φανεί ποια ΝΔ υπάρχει. Η ΝΔ του Καραμανλή που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι; Του Γιώργου Παπανδρέου που επίσης ανέλαβε την ευθύνη από βήματος Βουλής, του Αλέξη Τσίπρα που έκανε το ίδιο ή του δικού σας επικεφαλής που η λέξη συγγνώμη είναι άγνωστη;», είπε ο Χ. Γιάννουλης.

 Η προτροπή του για πρόωρες κάλπες προκάλεσε τις αντιδράσεις αλλά και φωνές από έδρανα της ΝΔ με τους βουλευτές να αναρωτιούνται «αν ο κ. Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη για τους 100 νεκρούς στο Μάτι».

Ο κ. Γιαννούλη απάντησε «στα πακιστανικά τηλέφωνα ψάξτε για το Μάτι. Έχετε το θράσος να μιλάτε μετά τα πακιστανικά τηλέφωνα και την Φενερ Μπαχτσέ που έμπαινε στην χώρα την ώρα που ο κόσμος πέθαινε;»

Πληρωμένη απάντηση από τον Κ. Καραμανλή

 Φυσικά ο Κώστας Καραμανλής δεν άφησε να περάσει έτσι η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πέρασε στην αντεπίθεση. Και σε ειρωνικό τόνο αλλά και πολύ διάθεση είπε,  πως κατανοεί την χαρά του κ. Γιαννούλη για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και για το ό,τι νομίζει πως μπορεί να καλύψει το κόμμα του μια διαφορά 13 ποσοστιαίων μονάδων.

 «Μου θυμίζετε το ανέκδοτο με την ομάδα πόλο που έχασε με 10-0 και πανηγύριζε γιατί δεν πνίγηκε κανένας από τους παίκτες της», είπε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών και διερωτήθηκε αν ο κ. Γιαννούλης υποκαθιστώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, βάζει ο ίδιος υποψηφιότητα για αρχηγός σε μια επίδειξη μικρομεγαλισμού» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών.