Σε διαδικτυακή εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών»

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επισημάνσεις, που ορισμένοι θα «έβλεπαν» και ως… συμβουλές προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε προ ημερών ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της πρόσφατης διαδικτυακής εκδήλωσης του «Κύκλου Ιδεών» με τίτλο: «Πανδημία και κοινωνική συνοχή».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως «η κυβέρνηση, ενώ ξεκινάει από μία ευρύτατη αποδοχή που φτάνει το 73% για τη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας, τώρα βλέπει να κινείται σε μία περιοχή του 50% και να ξαναδιχάζεται η κοινωνία υπέρ ή κατά των χειρισμών της». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να έχει διαμορφωθεί ένα πλαίσιο συναίνεσης.

«Δεν μπορεί να θέλεις αναστολή των αντιπολιτευτικών λειτουργιών και διαχείριση της κρίσης μόνο από την κυβέρνηση με την πλήρη αποδοχή όλων των άλλων. Θα μπορούσε και θα έπρεπε, ακόμα και τώρα μπορεί και πρέπει, η κυβέρνηση να εμπλέξει την αντιπολίτευση στη διαχείριση της κρίσης», ήταν η άποψή του. Ο ίδιος κοιτά μπροστά καθώς «επίκειται η κανονικότητα που θα είναι επίσης δύσκολη. Το τέλος της πανδημίας δεν είναι το τέλος της κρίσης», ανέφερε.

Πηγή: parapolitika.gr