Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές

Μόλις μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία και ο Εμανουέλ Μακρόν κορυφώνει την εκστρατεία του. Το Σάββατο ο Γάλλος πρόεδρος απευθύνθηκε σε ένα κοινό άνω των 30.000 ατόμων σε στάδιο στο Παρίσι
, σε μια προεκλογική συγκέντρωση που θύμιζε συναυλία ροκ σταρ, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Local.

Η είσοδος του Γάλλου προέδρου στην La Défense Arena της γαλλικής πρωτεύουσας, έναν πελώριο χώρο που φιλοξενεί συνήθως σημαντικούς αγώνες ράγμπι και συναυλίες, συνοδευόταν από πυροτεχνήματα και άφθονες επευφημίες. Ο Μακρόν έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου κατά του εξτρεμισμού (και της αντιπάλου του Μαρίν Λε Πεν) και έφερε το παράδειγμα της Βρετανίας για να δείξει πώς ένα αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να πυροδοτήσει αλυσιδωτές συνέπειες.

«Δείτε τι συνέβη με το Brexit, και τόσες άλλες εκλογικές αναμετρήσεις: πράγματα που έδειχναν αδύνατα τελικά συνέβησαν. Τίποτε δεν είναι αδύνατο», είπε μεταξύ άλλων ο Μακρόν.

Στο πλευρό του συζύγου της ήταν η Μπριζίτ Μακρόν. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την επίσημη φωτογράφο του Μακρόν, Soazig de la Moissonnière.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η φωτογράφος έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία του Μακρόν αγκαλιά με την Μπριζίτ που κάθεται στα γόνατά του στα αποδυτήρια του σταδίου.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο Γάλλος πρόεδρος κάθεται σε έναν πάγκο για βάρη ενώ η κομψή σύζυγός του στέκεται δίπλα του.

Πηγή: parapolitika.gr