«Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι – Ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου, έπαθε ανακοπή. Τον κράτησα την ώρα που πέθανε» – κι εκείνη μετά έπαθε έμφραγμα.

Η τραγουδίστρια Ελπίδα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κι εκείνη μετά έπαθε έμφραγμα.

«Είναι ενάμισης χρόνος που έχει φύγει τώρα. Στις 3 Ιουλίου τον έχασα. Από μεγάλο στρες το έπαθα. Έφυγε ξαφνικά. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια.

Ήμουν μόνη μου στο σπίτι, πιέστηκα, ένιωσα έναν πόνο που νόμιζα ότι είναι μυϊκός. Ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου, έπαθε ανακοπή.

Τον κράτησα την ώρα που πέθανε. Του έλεγα περίμενε περίμενε. Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι» είπε η Ελπίδα.

«Και τότε σκέφτηκα ότι ήταν από αυτό. Και μπρος και πίσω πονούσα. Ήταν περίεργα. Πήρα αμέσως τον γιατρό μου, ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει, μου έστειλαν ασθενοφόρο.

Πονούσα πολύ, ίδρωνα. Τα παιδιά μου βρίσκονταν κάτω και ήταν σε αγωνία. Μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο» συνέχισε η Ελπίδα, η οποία εξομολογήθηκε ότι δε φοβήθηκε για τη ζωή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr