Έτσι έχασε η Έλλη Κοκκίνου 22 ολόκληρα κιλά, και όταν εμφανίζεται στην παραλία όλοι γυρνούν να την κοιτάξουν.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού
, σύμφωνα με το περιοδικό «Εγώ», ήταν η Έλλη Κοκκίνου, και είχε μιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής της όπου, λόγω θέματος υγείας, είχε δει τη ζυγαριά της να ανεβαίνει κατά 22 κιλά.

Όταν η Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε στην επιτυχημένη προσπάθεια της Έλλης Κοκκίνου να χάσει 22 ολόκληρα κιλά, εκείνη αποκάλυψε πως λόγω του θυρεοειδούς είχε πάρει αυτά τα κιλά και τα απέβαλε με διατροφή και άσκηση. Ειδικότερα, είπε πως κάθε ημέρα περπατούσε περίπου τέσσερις ώρες, από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα.

«Συνήθως γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα και το καλοκαίρι 4»

«Συνήθως γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα και το καλοκαίρι 4. Στο παρελθόν, όταν είχα πάρει 22 κιλά και έβλεπα ότι δεν απέδιδαν οι δίαιτες, άρχισα να περπατάω κάθε ημέρα από την Γλυφάδα έως την Βάρκιζα, περίπου τέσσερις ώρες. Όποιος θέλει προσπαθεί τα καταφέρνει, αρκεί να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε συμβουλεύουν σωστά. Όλο αυτό ξεκίνησε από μία έντονη στεναχώρια που πέρασα και μου προκάλεσε μία ορμονική διαταραχή, η οποία εξελίχθηκε σε υποθειροειδισμό. Ήταν μία αλυσίδα πραγμάτων Πρέπει να προσέχουμε την ψυχολογία μας.

Τα μυστικά της διατροφής της
Εν τω μεταξύ, η Έλλη Κοκκίνου, λόγω του ότι πάσχει από κοιλιοκάκη, έχει κόψει την γλουτένη, αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας. Λέει «όχι» στα τηγανητά, επιλέγοντας μόνο ψητά και φαγητά κατσαρόλας, από κοκκινιστό κοτόπουλο μέχρι τόνο με ρύζι. Ακόμη, διαλέγει καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα.

Ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά μυστικά της είναι πως ενδιάμεσα από τα γεύματα θα φάει ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών μαζί με πράσινο τσάι. Επιπροσθέτως αν το βράδυ βγει για φαγητό, το μεσημεριανό της θα είναι light.

Πηγή: parapolitika.gr