«Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα δεν έχει σαφή εικόνα για το τι είμαι τελικά», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη τα είπε «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και από την κουβέντα τους δεν θα μπορούσε να λείψει και η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός χαρακτήρισε την Ελεονώρα «υπερεκτιμημένη».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε δώσει τότε μια σκληρή απάντηση, γεγονός που βρήκε εντελώς αντίθετη την τραγουδίστρια.

«Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει, έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη για οτιδήποτε.

Από εκεί και πέρα το τι θα το κάνεις μετά είναι άσχετο. Νομίζω ήταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου. Δεν το περίμενε να διαφωνήσω μαζί του δημόσια.

Γενικά όμως, τον εκπλήσσω τον μπαμπά μου, οπότε είναι κάτι σύνηθες. Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα δεν έχει σαφή εικόνα για το τι είμαι τελικά.

Δεν φταίει μόνο αυτός, φταίω κι εγώ, γιατί κι εγώ σε πολλά πράγματα δεν έχω σαφή εικόνα του τι είμαι. Ακόμα το ψάχνω και το αναζητώ», ανέφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Για το ενδεχόμενο να την δούμε στη Eurovision, η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι σαφής: «Είμαι λίγο μεγαλούτσικη για την Eurovision. Δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου εκεί»..

Πηγή: parapolitika.gr