Την πρώτη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου… την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία

Πριν από περίπου 20 μέρες η Ελεονώρα Μελέτη, μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram, ενημέρωσε ότι νοσεί από κοροναϊό. Τις υποψίες της παρουσιάστριας μετά τα σχετικά συμπτώματα επιβεβαίωσε ένα θετικό τεστ.

Και σήμερα με νέα ανάρτηση της μας ενημέρωσε ότι ξεπέρασε την ταλαιπωρία με τον κοροναϊό και μπορεί επιτέλους να αγκαλιάσει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφία στο instagram να της δίνει η κόρη της ένα τρυφερό φιλί και έβαλε στη λεζάντα: «Δε μπορώ, λιώνω.-#loveofmylife #mydaughter #mylove #alexandra #iamamom».

Τι είχε αναρτήσει όταν ήταν θετική στον κοροναϊό

«Όταν βρέθηκε θετική στον κορονοϊό είχε γράψει: «Την πρώτη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου… την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο και τη «Τοφιτσα». Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες και μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν και έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID».

Πηγή: parapolitika.gr