«Δεν είναι η ζωή μου η φωνή μου. Ζωή μου είναι οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω».

Λίγο πριν την απολαύσουμε δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη στο «Σπίτι με το Mega», η Ελένη Βιτάλη μιλάει για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν πληγεί περισσότερο. Τα κατώτερα μεροκάματα, εκ των πραγμάτων, έχουν πληγεί περισσότερο.

«Ακούω τραγουδίστριες που λένε “αν δεν τραγουδήσω θα πεθάνω”, μακάρι να είχα κι εγώ αυτή τη μεγάλη λατρεία, αλλά έχω άλλες λατρείες.

Θέλω να έχω την ησυχία ου, ανθρώπους να μπορώ να επικοινωνήσω. Μαθαίνω πράγματα που δεν πρόλαβα να μάθω γιατί όταν ήμουν μικρή έτρεχα για το μεροκάματο, οπότε και οι γνώσεις μου ήταν ελλιπείς. Μου έδωσε ένα δώρο ο Θεός, τη φωνή μου, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

«Μου έδωσε ο Θεός ένα δώρο, τη φωνή μου, και το δίνω στους ανθρώπους. Δεν είναι η ζωή μου η φωνή μου. Ζωή μου είναι οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Έχω μετανιώσει για πράγματα στο ενδιάμεσο του ναι και του όχι. Το μόνο που είναι για μένα κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός», δηλώνει η Ελένη Βιτάλη.

«Δεν ζω για να τραγουδάω. Θέλω την ησυχία μου και ανθρώπους με τους οποίους να μπορώ να επικοινωνήσω. Μαθαίνω πράγματα που δεν πρόλαβα να μάθω όταν ήμουν μικρή γιατί έτρεχα για το μεροκάματο. Με τον κοροναϊό κέρδισα πολλά» ανέφερε.

Πηγή: parapolitika.gr