«Με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα…»

Ανάμεσα σε άλλα που την ενοχλούν στην καραντινά, την ενοχλεί και αυτό, που το βλέπει συχνά στην τηλεόραση.

H Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «DOT» για την καραντίνα που βιώνει και αναφέρθηκε σε όλα αυτά που την εκνευρίσουν αυτόν τον καιρό. Και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αφού αποκάλυψε ότι μέχρι και στην κουζίνα μπήκε για να της δείξει η κόρη της να μαγειρεύει, είπε πως έχει φτιάξει ντουλάπες, έχει πετάξει άχρηστα πράγματα, διάβασε πολύ και τώρα απλά της αρέσει αυτό που βιώνει.

Όταν όμως ρωτήθηκε για τα. κακώς κείμενα αυτής της περιόδου, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, και η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι γιατί είναι μαζί η μητέρα μου, οι κοπέλες που τη φροντίζουν, η κόρη μου και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου και αυτό δεν είναι εύκολο.

Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές.

Όταν δεν έχει επιλογές κάθεται και το “τρώει”, και λέει αυτό είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα και να δώσει έτσι κουράγιο.

Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, χαρούμενοι, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας, ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δε νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω κι αυτό και να δω πού θα με πάει».

Πηγή: parapolitika.gr