Την βοήθεια τον διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Ελένη Ράντου, με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα που είχε μία φίλης της – Αναζητά να μάθει το τι ακριβώς συνέβη στην φίλη της – Βρέθηκε στην οδό Πλάτωνος και Φιλαρέτου.

H φίλη της Ελένη Ράντου είχε ένα τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, χωρίς να γνωρίζουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αυτή τη στιγμή να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η Ελένη Ράντου, το βράδυ του Σαββάτου 19/03/2022, έκανε έκκληση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, μιας και η ίδια αναζητά να μάθει το τι ακριβώς συνέβη και κατέληξε η φίλη της να είναι χτυπημένη στο έδαφος στην οδό Πλάτωνος και Φιλαρέτου.

Παρακαλούμε όποιος είδε κάτι

Πολύ πιο συγκεκριμένη στην σχετική της δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Ελένη Ράντου: Η έκκληση για φίλη της που χτυπήθηκε σε τροχαίο

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Πηγή: parapolitika.gr