Η γυμνάστρια μίλησε για την οικογένεια της και τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την καθημερινότητά της αλλά και τις δυσκολίες  που πέρασε μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό για εκείνη επίπεδο.

«Ήρθα για σπουδές και έμεινα στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Κρήτη και ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Με την αδερφή μου τα καταφέραμε μόνες μας, και ευχαριστώ την μητέρα μου που μου έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές και αρχές και στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε αρχικά για το ξεκίνημά της.

Για την σχέση της με τα παιδιά της

«Τώρα σκέφτομαι τί περνούσε η μητέρα μου μαζί μας. Οδηγούσα μία μηχανή τότε, και τώρα δε μπορώ να διανοηθώ ότι τα παιδιά μου θα οδηγούν μηχανή, θα τρελαθώ!Εγώ αγαπούσα τη γυμναστική πάρα πολύ, ξεκίνησα τον αθλητισμό από μικρό παιδί, από 8 ετών, και στην Κρήτη δεν ξέρω αν θα είχα πετύχει αυτό που ήθελα», δήλωσε στη συνέχεια η διάσημη γυμνάστρια.

«Οι εποχές έχουν αλλάξει, τώρα βγαίνουν τα παιδιά μου έξω και τρέμω, τώρα καταλαβαίνω. Είμαι πιο ψύχραιμη όσο μπορώ. Η μητέρα μου με γέννησε στα 15, εγώ έκανα πιο μεγάλη παιδιά, και έχω άλλη ωριμότητα. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά αλλά με επηρεάζει όλο αυτό που γίνεται με τα social media και τον φόβο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Για την μεγάλη οικογένειά της, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές όταν ήθελε να μείνει έγκυος, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να ξεπεράσει τους φόβους της.

«Το πίστευα και το πίστεψα ότι θα μείνω έγκυος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα, γέννησα φυσιολογικά, όλα είναι στο μυαλό. Δεν έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική όπως ειπώθηκε στο παρελθόν. Είχα σκοπό να υιοθετήσω και ένα παιδί, το είχα σκεφτεί δεν είναι κακό. Μέσα σε 5 χρόνια ήρθαν όλα τα παιδιά, οι αλλαγές στην ζωή μου έγιναν πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Πετρουλάκη.

«Ο κόσμος έχει διαφορετική εντύπωση, πιστεύει ότι οι άνθρωποι της τηλεόραση, έχουν τα προβλήματά τους λυμένα, δεν είναι έτσι. Πέρασα δύσκολα, αλλά έβαλα όρια στον εαυτό μου και τα κατάφερα, έπρεπε να βάλω προτεραιότητες στη ζωή μου».

Το νέο επαγγελματικό βήμα της

«Έχω ανοίξει στη Γλυφάδα, ένα κέντρο ολιστικής προσέγγισης που συνδυάζει την διατροφή και τη γυμναστική με την ψυχολογία. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η διατροφή δεν είναι στέρηση, είναι συνδυασμός πολλών τροφών. Στην Ελλάδα έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας, πρέπει να διαμορφώσουμε τις συνήθειές μας», ανέφερε.

Στο σπίτι τρώμε κανονικό φαγητό, δεν στερούμαστε. Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο!Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα.

Για τις διατροφικές συνήθειες

«Έρχονται πολλές έφηβες στο γραφείο μου και μου μιλούν συνήθως χωρίς την παρουσία της μητέρας τους, γιατί πάντα οι μητέρες επεμβαίνουν σε όλα, και μου λένε ότι θέλουν να αδυνατίσουν δείχνοντάς μου φωτογραφίες από διάσημες γυναίκες», δήλωσε.

«Η άσκηση δεν είναι για να έχουμε το τέλειο σώμα, είναι θεραπεία είναι για την ευεξία μας. Μου έρχονται με φωτογραφίες στο γραφείο μου, και μου λένε ότι θέλουν να γίνουν σαν την Κιμ Καρντάσιαν. «Αν την είχα μπροστά μου, θα την χαστούκιζα», λέει χιουμοριστικά.

«Έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις, έχουμε δύο κατηγορίες, αυτούς που δεν ασχολούνται καν και απλά πάνε και βγάζουν φωτογραφίες στο instagram, και υπάρχουν και οι άλλοι που το αγαπάνε πολύ πραγματικά και επιδιώκουν την ευεξία τους».

Το νέο πρόγραμμα γυμναστικής της

«Γυμνάζομαι καθημερινά 20 λεπτά, με ένα νέο πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει.  Προσφέρω την δυνατότητα μέσω ενός βίντεο στην πλατφόρμα της ιστοσελιδας μου, με 20 λεπτά, 3 φορές τη βδομάδα, να γυμναστεί όποιος θέλει, ακόμα και αυτός που βαριέται ή δεν έχει χρόνο. Τις 3 πρώτες μέρες θα είναι δύσκολα, αλλά μετά το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί, δεν περιγράφεται», καταλήγει.

Πηγή: parapolitika.gr