Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου και στο θέμα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα που υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα να έκανε πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τη νεαρή κοπέλα να έχει μόλις επιστρέψει από το Λονδίνο και να οργανώνει πάρτι στη Θεσσαλονίκη στο οποίο και φέρεται να έγινε διασπορά του κορονοϊού λόγω συνωστισμού. Η Ελένη Μενεγάκη είπε κοιτώντας τον συνεργάτη της Τάσο Τεργιάκη:

«Τάσο θέλω να σε ρωτήσω κάτι για έναν άνθρωπο που εμένα ουσιαστικά ανήκει σα να είμαστε σε μια οικογένεια. Μιλάω για την Νατάσα Θεοδωρίδου, που τώρα το έβλεπα πάλι. Το παίζει το internet παντού. Διάβασα χθες αυτό που ανέβασε μόνη της στη σελίδα της, που ουσιαστικά έδινε μια απάντηση σε αυτά που συζητιούνται το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Εγώ δεν είχα καταλάβει αν αυτό είχε γίνει θέμα, αν είχε βγει προς τα έξω για το κομμάτι με την μεγάλη της κόρη Χριστιάνα. Απάντησαν και οι δύο είδα, εγώ είδα μόνο της Νατάσας αλλά νομίζω και ο πατέρας».

Και αφού ο συνεργάτης της εξήγησε τι έχει συμβεί, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Τι μπορεί να νιώθει ένας γονιός που είναι γνωστός σε μια χώρα και βλέπουν να αδικούν το παιδί του. Δεν ξέρω την περίπτωση δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Νατάσα, αλλά προφανώς που απαντάει δημόσια και ο πατέρας της μικρής, προφανώς έτσι είναι τα πράγματα. Το δέχομαι έτσι όπως το λέει. Σκέφτομαι λοιπόν, οποιοσδήποτε γονιός όταν αισθάνεται ότι το παιδί του γίνεται στόχος και αδικείται, αισθάνεται αυτό που αισθάνεται προφανώς και η Νατάσα. Λέει “εγώ είμαι η γνωστή της παρέας! Αν εγώ δεν ήμουνα, μπορεί κανείς να μην είχε κάνει τόσο εύκολα θέμα ”. Έτσι το μεταφράζω. Γίνονται και λάθη. Αυτό το ξεκίνησα γιατί δεν ήθελα να το περάσω ντούκου».

Πηγή: parapolitika.gr