Το τηλεφώνημα που δέχτηκε

Ένα περιστατικό που συνέβη λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα με μια τηλεθεάτρια θέλησε να μοιραστεί σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τώρα συνειδητοποίησε αυτό που της λέγανε από την πρώτη μέρα της εκπομπής, ότι δηλαδή παίρνουν οι τηλεθεατές και χτυπάνε τα τηλέφωνα σε όλο το κανάλι αφού χτύπησε το τηλέφωνο και στο καμαρίνι της από μια τηλεθεάτρια που ζητούσε να κρατήσει τα στοιχεία της για να πάρει μέρος στους διαγωνισμούς.

«Να σας πω τι μου έτυχε τώρα μέσα στο καμαρίνι πέντε λεπτά πριν βγω; Θυμάστε που λέμε τόσες μέρες ότι έχουμε ένα θεματάκι με τις γραμμές και παίρνετε και στεναχωριέστε που φαίνεται ότι έχει θέμα το τηλέφωνο, ότι δε λειτουργεί κτλ, κτλ, ενώ λειτουργεί απλά πέφτετε πολλοί μαζί; Είμαι στο καμαρίνι, 15 μέρες ζω σε αυτό το καμαρίνι» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Χτυπάει ένα τηλέφωνο, λέω χτυπάει τηλέφωνο εδώ μέσα…εγώ δε ξέρω καν αν υπάρχει αριθμός. Λέω ας το σηκώσω. Λέω “ναι”, “γεια σας για την εκπομπή της κυρίας Μενεγάκη παίρνω” μου λένε. Σας ακούω λέω και εγώ, Μου ζήτησε η γυναίκα να κρατήσω τα στοιχεία της για να πάρει μέρος σε κάποιο διαγωνισμό. Της είπα ότι έχουμε πολύ ωραία προϊόντα ομορφιάς.

“Σας παρακαλώ” μου λέει, “μη με κλείσετε, κρατήστε με για να βγω”. Καλά ένα τέταρτο θα περιμένετε λέω και εγώ; Και της έδωσα τον καινούργιο αριθμό γιατί αλλάξαμε τηλέφωνο. Τώρα συνειδητοποίησα αυτό που μου λέγατε ότι παίρνετε και χτυπάνε σε όλο το κανάλι» αποκάλυψε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: parapolitika.gr