Λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ρίχνει οριστική αυλαία με την εκπομπή, «Ελένη» στον Alpha και λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής η παρουσιάστρια θέλησε να πει ένα δημόσιο συγγνώμη και να δώσει ένα μεγάλο «μπράβο» στους συνεργάτες της όλα αυτά τα τηλεοπτικά χρόνια.

«Τη σκαλέτα της εκπομπής την κάνουμε για να μην την ακολουθούμε… Θέλω να πω σ’ αυτό το σημείο ένα μεγάλο μπράβο γιατί είμαι η πιο απρόβλεπτη παρουσιάστρια, δεν έχω καμία σχέση με κανέναν άνθρωπο οργανωμένο και συντονισμένο γιατί εγώ δεν είχα ποτέ καμία σχέση με την οργάνωση, οπότε τα χίλια μπράβο σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και κατάφεραν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους….»

και πρόσθεσε: «Μπράβο όχι μόνο στα παιδιά που είναι σήμερα εδώ αλλά όλα που έχουν δουλέψει μαζί μου… πολλές φορές καταλάβαινα την ταραχή τους μέχρι να με συνηθίσουν και πιστεύω πώς ποτέ κανείς μου δεν έπληξε ποτέ. Ευχαριστώ και πολλά μπράβο σε όλους μου τους συνεργάτες. Άλλη ώρα περίμενε να πει κάποιος το θέμα του άλλη ώρα το έλεγε γιατί για κάποιο λόγο δεν ξέρω πώς να σας το πω αλλά έχω γεννηθεί μέσα στην τηλεόραση και νομίζω ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, οπότε συγγνώμη αλλά και σας ευχαριστώ όλους»!

Δείτε τη δημόσια συγγνώμη στους συνεργάτες της αλλά και τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής:

Πηγή: parapolitika.gr