Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες

Η Ελένη Μενεγάκη ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές δεν ξεχνά να κρατά ζωντανή την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια που από τον Σεπτρέμβρη πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega αυτές τις μέρες βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Εκεί απολαμβάνει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα γεμίζοντας τις μπαταρίες της για την τηλεοπτική της επιστροφή έπειτα από έναν χρόνο απουσίας.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δε ξεχνά να κρατά ζωντανή την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους γι΄ αυτό και συχνά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ζητήσει τη γνώμη τους για το βιβλίο που επέλεξε να ξεκινήσει να διαβάζει και που θα τις κρατά συντροφιά τις επόμενες ημέρες των διακοπών της.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Μήπως έχει διαβάσει κάποιος από εσάς τον Άρχοντα των μυγών ?? Μόλις το ξεκίνησα και ήθελα την γνώμη σας ! Καλή Κυριακή με καλή παρέα» έγραψε η παρουσιάστρια.

Πηγή: parapolitika.gr